Högl Inspo- 4 fashion προτάσεις για να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα!

Högl Inspo- 4 fashion προτάσεις για να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα!

18/12/2023

Τα μεγαλύτερα trends της φετινής και της επόμενης σεζόν είναι τa metallic shoes, που κατέχουν εξέχουσα θέση στις φετινές πασαρέλες και έρχονται να αντικαταστήσουν το διαχρονικό μαύρο με φόρα, αποδεικνύοντας πως μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Είτε ως κομμάτι της everyday χειμερινής σας γκαρνταρόμπας, είτε ενόψει των εορτών, οι επιλογές είναι πολλές και η Högl σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε σε κάθε περίσταση με τα απόλυτα it-shoes του 2024.

Τα Högl Pumps Claire θα σε συνοδεύσουν από νωρίς το πρωί στο γραφείο, μέχρι το πρώτο σου γιορτινό drink μετά τη δουλειά, ντυμένα με ένα μοναδικό μεταλλικό σχέδιο και εντυπωσιακές αγκράφες με κρυστάλλινο τελείωμα. Θα τα βρεις σε λαμπερό ασημί αλλά και εκτυφλωτικό μπλε ελεκτρίκ.

                            undefined   undefined

                                                               undefined

Αν αγαπάς τα ψηλά παπούτσια με τακούνι, τα Högl Pumps Tiara σε βάζουν ψηλά στη λίστα των πιο stylish επιλογών, με το κομψό τους στιλέτο. Με μπαρέτα τύπου Mary-Janes και εντυπωσιακό frosting μεταλλικό δέρμα με εφέ καθρέφτη, θα δώσουν νέο “hype” στις γιορτινές σου εμφανίσεις.

undefined   undefined

Τα Högl Pumps Boulevard 70 GL, λαμπερά eye-catchers με ανοιχτόμεσο κόψιμο και τετράγωνες αγκράφες από κρύσταλλα αποτελούν ιδανική επιλογή για όλα τα πάρτι των Χριστουγέννων, τόσο άνετα στη χρήση χάρη στο μαλακό τους δέρμα, που θα είναι ιδανικά, ακόμα και για χορό.

                                  undefined   undefined

      

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις, συμπληρώστε το e-mail σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 210 6236 700 Οι τηλεφωνικές παραγγελίες λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 18.00 μμ. *εκτός επίσημων Ελληνικών Αργιών.

Top